Agahefendi İlkokulu

WEB https://agahefendi35.meb.k12.tr
Adres : 215 Sokak No19 Basınsitesi KARABAĞLAR / İZMİR
VİZYON : Yüzyılın ihtiyaçlarına cevap veren, lider okul olmak.
MİSYON : Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve öğrencilere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 09:10-14.50
Servis :
Ulaşım : Konak ilçesinden 19 numaralı, Üçyoldan 520,523,16 numaralı otobüsler ve Basınsitesi-Gaziemir dolmuşları ile 879 numaralı Gaziemir Semt Garajı-Fahrettin Altay otobüsü Huzur Evi Durağında inip 100 metre yürüme mesafesindedir. Ayrıca Metro istasyonu olarak Hatay durağında inip 150 metre hatay caddesinin üst sokağına yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi (Yeşilyurt Devlet Hastanesi) Acil sokağının 200 m ilerisinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez İlçe
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : KARABAĞLAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEN FİZİKSEL ETKİNLİK YARIŞMALARINA ÖĞRENCİLERİMİZ KATILIMI SAĞLANMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Erasmus +Plus Projesi Proje ev sahipliğinde İtalya, Macaristan ve Romanya ülkelerinden okullar ile proje yürütülmektedir.
Diğer Hususlar : OKULUMUZA YARDIMCI KAYNAK KİTAPLAR GELDİ VE KÜTÜPHANEMİZE BELİRLENMİŞ OLAN 259´U KÜTÜPHANEMİZDE ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN AYRILMIŞTIR.